Kestävät lattialaudat sisätiloihin

Lattialauta on suosittu materiaali sen kestävyyden ja ajattomuutensa ansiosta. Pitkäikäisyyden takana on lautalattian helppohoitoisuus, sillä etenkin paksuista laudoista tehtyä lattiaa voi hioa ja käsitellä uudestaan tarvittaessa useita kertoja. Lattialaudan ulkonäköäkin on mahdollista mukauttaa erilaisten pintakäsittelyjen ja niiden sävyvaihtoehtojen avulla.

Lattialaudoissa on eroja ja myös niissä on aina kannattavaa panostaa etenkin laatuun pitkäkestoisuuden varmistamiseksi. Mitä tulee lattialautojen laatuun, pysyvästi käytössä oleviin ja lämpimiin sisätiloihin suositellaan käytettäväksi erikoiskuivattua lattialautaa, jonka kohdalla kosteudesta aiheutuvat pienet muutokset ovat vähäisempiä. Tällöin lopputulos on huolellisesti viimeistellyn näköinen. Niin sanotusti varastokuiva lattialauta taas sopii paremmin kohteisiin, joissa laadulla ei ole erityisen suurta merkitystä, kuten mökeille tai piharakennuksiin asennettavaksi.

Saat kysymällä parhaiten lisätietoa saatavilla olevasta puutavarasta ja siitä, millainen lattialauta sopii parhaiten käyttötarkoitukseesi!